Syyskauden valmennus alkaa!

15.8.2012

Nyt myös aikuisryhmiä!

Ilmoittautuminen syyskauden tennisvalmennukseen on alkanut. Ryhmät aloittavat syyskuun alusta, kun hallikin taas aukeaa kesätauon jälkeen. Salon Tennisseura on solminut yhteistyösopimuksen TVS-Tenniksen kanssa ja saamme Turusta laadukasta valmennusapua omien valmentajiemme lisäksi.

Perinteisen minitenniksen ja junioriryhmien lisäksi pystymme tulevalla hallikaudella järjestämään myös aikuisille laadukasta tennisopetusta. Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Ilmoittautumiset www.salontennisseura.fi sivujen palauteosion kautta. Ilmoita nimesi, ikäsi, yhteystietosi ja tasosi minkä verran olet pelannut.

Myös yksityistunnit mahdollisia.

Lisätiedot ja tiedustelut sähköpostilla jussi.saarinen(at)hanhivaara.fi tai puh. 050 68398.