Tennistä koko ikä!

9.5.2014

Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa. Salon tennisseurassa tätä todistaa seuran ikä-ääripään pelaajat Hilda Jaakkola, neljä vuotta, ja Antti Kiiveri, 78 vuotta.

Tennis on laji, joka kestää koko elämän. Tästä todisteena kaksi pelaajaa Salon tennishallilla: Hilda Jaakkola, 4-v, ja Antti Kiiveri, 78-v.

Salon Tennisseuran nuorimpiin kuuluu 4-vuotias Hilda Jaakkola. Hän lyö pehmopalloa mallikkaasti, into on kova, lyöntien liikeradat jo hienosti hallussa. On helppo uskoa valmentajaa, kun hän kertoo Hildan kehittyneen muutamassa kuukaudessa todella paljon.

– Aivan pienimpien lasten kanssa pelataan pehmeällä pallolla, mutta melko nopeasti voidaan siirtyä jo tavallisiin palloihin. Olennaisinta on, että minitenniksessä mennään lapsen ehdoilla ja leikinomaisesti. Myös ryhmäkoot mietitään sen mukaan, että jokainen lapsi saa riittävästi huomiota, toteaa Salon Tennisseuran valmentaja Tommi Uusi-Illikainen.

Antti Kiiveri puolestaan on pelannut vuosikymmeniä. Se johtuu siitä, että tennis on monipuolinen, aina haastava ja kiehtova laji, jota voi pelata monella eri tempolla. Tennis sopii kaikille, lähes vauvasta vaariin!

Salon Seudun Sanomat uutisoi urheilusivuillaan aiheesta näyttävästi huhtikuussa 2014.