Junnujen hallikisojen tulokset ja kuvia

21.12.2014

Koko porukka.
Koko porukka.
Finalistit Oskar ja Atte pelin päätyttyä.
Finalistit Oskar ja Atte pelin päätyttyä.
Väsyneet, mutta iloiset semifinalistit.
Väsyneet, mutta iloiset semifinalistit.

SaTS:in syyskausi lyötiin pakettiin junnujen hallikisoilla. Paljon hyviä suorituksia ja tasaisia otteluja. Pitkän tennisillan päätteeksi joukosta nousi yksi pelaaja ylitse muiden.

Paikalle saapui ilahduttavan paljon junnuja, 11 kpl,  ottamaan mittaa toisistaan. Myös vanhempia oli paikalla runsain mitoin.

Suuresta pelaajamäärästä johtuen arvottiin kaksi lohkoa.

Lohko A:ssa pelasivat Samu Toljamo, Joel Lintuvuori, Atte Nordström, Emma Silfergren ja Samuel Lukka.

Lohko B:n pelaajat puolestaan olivat Janet Isometsä, Eerik Silfergren, Teemu Leppävuori, Oskar Korpela, Jonna Halkiola ja Miro Lahtinen.

Pelit pelattiin tie-break-periaatteella eli kaksi voitettua erää seitsemään pisteeseen. Suurin osa otteluista päättyivät kahdessa erässä, mutta muutama pidempikin koitos nähtiin.

Lohkoista kaksi parasta pääsivät semifinaaleihin. Tälläkin kertaa siihen liittyi suurta jännitystä. Usean laskutarkistuksen jälkeen lohko a:sta jatkoon selvisivät Atte ja Emma, joka voitti Joelin ja Samun vasta, kun voitetut erät ja voitetut pisteet oli laskettu. Lohko b:n jatkoon menijät olivat Oskar ja Eerik.

Semifinaalit olivat pelillisesti hyviä. Varsinkin Atte ja Eerik pelasivat pitkiä palloja ja löivät komeasti. Atte jatkoon lukemin 10-8, 7-3. Oskarin ja Emman ottelu päättyi 7-5, 7-2 Oskarille.

Kellon ollessa puoli yksitoista illalla (!) alkoivat finaali ja pronssiottelu. Sisarusten välinen pronssiottelu meni tällä kertaa Eerikille 7-2, 7-1.

Finaalissa Atten varmuus ja rauhallisuus olivat valttia. Oskar taipui Attelle lukemin 7-4, 7-2.

Atte Nordström pelasi siis 6 ottelua tappioitta. Voimme siis todeta, että voittopokaali meni oikealle kaverille. Onnea vielä kerran Atte!