Salo Open 2015 voittaja Dennis Kazistov haastattelussa

27.7.2015

Suomen tennislistojen kärkipäässä oleva Dennis Kazistov edustaa ÅLK:ta.

Kisojemme A-luokan voittaja Kazistov kertoi tennistaustoistaan voitokkaan semifinaaliottelun jälkeen.

Salo Open 2015 sai arvoisensa selkeän voittajan. Dennis Kazistov oli koko turnauksen ajan murskaavan ylivoimainen, sillä hän voitti ottelunsa menettämättä erääkään kolmessa ottelussa.

Suomen rankinglistoilla sijalla 15 oleva Kazistov täyttää tänä vuonna 25. Hän kertoo aloittaneensa tenniksen 12-vuotiaana kavereittensa kanssa. Ensimmäiset tenniskilpailut Dennis pelasi, kun hän osallistui koululaisten tenniskisoihin seiskaluokkalaisena.

Kazistov toimii tällä hetkellä ÅLK:n tennisvalmentajana. Tämän lisäksi hän opiskelee Pajulahdessa liikuntaohjaajaksi. Omaan treenaamiseen jää vähemmän aikaa, mutta ennen kisoja Kazistovilla on tapana pelata kovia treenimatseja seurakavareiden (mm. Leevi Säätelä) kanssa.

Parhaimpina saavutuksinaan Dennis pitää pääsyään kahdeksan parhaan joukkoon SM-kisoissa vuonna 2011. Haastajatason turnauksessa hän kertoo osallistuneensa kolme vuotta sitten. Seuraava tavoite Kazistovilla on päästä tennisrankingissa kymmenen parhaan joukkoon. Kisoihin Dennis kertoo osallistuvansa 1-2 kertaa kuussa, mikäli lähialueelta sopiva sellainen löytyy.

Denniksen mielestä hänen tennisvahvuuksiaan ovat monipuolisuus, kova taistelutahto sekä peliäly. Edellä mainitut ominaisuudet pitivät hyvin paikkaansa, kun Kazistovin pelaamista seurasi.

SaTS:in tennisjunioreille Dennis lähettää terveiset ja toteaa, että tärkeintä tenniksessä on innokkuus pelata (paljon) ja halu taistella jokaisesta pisteestä loppuun asti.