Katutennistä pelattiin Märyssä - yli 77 osallistujaa!

8.4.2016

Katutennis on helppo ja hauska tapa tutustua hienoon lajiin.
Katutennis on helppo ja hauska tapa tutustua hienoon lajiin.

Katutennis vie tenniksen hallista ja hallivuoroista kirjaimellisesti kaduille. Näin tehtiin myös Salon Märynummella.

Maaliskuun lopussa tennis valtasi Märynummen kadut. Märynummi oli ensimmäinen Salon seudun kouluista, jossa Suomen Tennisliitto yhdessä Salon Tennisseuran kanssa järjesti Street Tennis -tapahtuman. 

Kyse oli paljon lajiesittelystä koululaisille, mutta etenkin hauskanpidosta. Tennisliitosta mukana oli Ana Dorokhove, joka toi mukanaan kaikki välineet eli pallot, mailat, verkot ja tarkkuusseinän. Salon tennisseurasta apuohjaanina olivat mukana Harri Laine ja Mika Malmi, joka on myös Salon tennishallin hallimestari. Koululaisia mukana oli 77 oppilasta, kaikki alakoululaisia. 

Street Tennis -tapahtuma kesti Märynummella neljä tuntia. Koululaiset kertoivat, että tapahtuma oli hauska, osa lupasi jatkaa tennistä Märynummen omalla tenniskentällä! Myös koulun opettajat pitivät tapahtumasta ja kiittelivät järjestäjiä. 

Jotta tennis jatkuu, toimitti Salon Tennisseura eli Harri Laine koulun käyttöön vanhoja tennispalloja. Tapahtuma osoitti, että tällaisia normipäivää virkistäviä tapahtumia tarvitaan ehdottomasti lisää. Koulujahan Salossakin riittää!