SaTS tenniskesäleirejä kesä- ja elokuussa

4.5.2016

Tervetuloa Salon tennisseuran tennisleirille kesä- ja elokuussa Salon urheilupuiston tenniskentille! Leirit on tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin jo vähän pelanneillekin. Ryhmät muodostetaan iän ja tason mukaan

Yksi leiri on kestoltaan neljä päivää, maanantaista torstaihin, viisi tuntia per päivä klo 10-15. Ohjelmassa on tenniksen lisäksi muutakin urheilullista oheistoimintaa urheilupuistossa.

Osallistujamääristä riippuen leirejä järjestetään kesäkuussa viikoilla 23-26 ja elokuussa viikoilla 31 ja 32. Leirit on tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin jo vähän pelanneillekin. Ryhmät muodostetaan iän ja tason mukaan. Leirin hinta on 120 euroa. Hintaan sisältyy lämmin ruoka golf-ravintolalla kaikkina leiripäivinä.

Seuralta saa tarvittaessa mailan lainaan leirin ajaksi. Sateen sattuessa pelataan sisällä tennishallilla. Ilmoittautumiset (toukokuun loppuun mennessä) ja lisätiedot sähköpostilla: iina.haapaniemi@gmail.com. Kerro ilmoittautuessasi ikäsi, tasosi ja mikäli jokin viikko ei ehdottomasti sovi.