Salon Tennisseuran valmennuskausi alkaa taas 4.9.2017!

10.8.2017

Ilmoittautuminen valmennusryhmiin on käynnissä, joten varmista paikkasi ajoissa ja ilmoittaudu mukaan! Paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittautumiset osoitteeseen iina.haapaniemi(at)gmail.com tai www.salontennisseura.fi ja valmennusryhmiin ilmoittautuminen.

Uusilta valmennettavilta tarvitsemme iän, pelikokemuksen ja yhteystiedot. Treenipäivätoiveita voi esittää, mutta kaikkia emme pysty toteuttamaan. Kokeilemassa saa käydä pari kertaa ennen valmennusryhmään sitoutumista.

Hinnaston löydät niin ikään nettisivujemme valmennusosiosta www.salontennisseura.fi/valmennus.

Tervetuloa niin uudet kuin tututkin harrastajat!

Our indoor tennis coaching season starts on monday 4.9.2017!

Registration is in progress and places are limited so make sure you registrate on time.

Email me at iina.haapaniemi(at)gmail.com. New players, inform your age, tennis experience and contact details.

We wecome all players, let's play!