Salon Tennisseura järjestää talvilomaviikolla (vk 8) tennisleirin 9-12-vuotiaille!

16.1.2018

Leirille voivat osallistua niin seuran valmennusryhmäläiset kuin uudetkin tulokkaat. Leirin kesto on kolme päivää tiistaista torstaihin (20.-22.2.) klo 10-14.

Liikumme tenniksen lisäksi muidenkin lajien merkeissä tennishallilla ja torstaina pääsemme uimahallille uimaan Salon Uimareiden ohjauksessa.

Leirin hinta on 80€ ja se sisältää päivittäisen lounaan. Mailan saa lainaan tarvittaessa. Mukaan tarvitset siis sisäliikuntavaatteet, sisäpelikengät, oman mailan jos omistat sekä uimakamppeet ja vesipullon. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten olethan nopea, paikkoja on rajoitetusti! Leirin toteutumiseen tarvitaan vähintään kuusi osallistujaa.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot:

iina.haapaniemi@gmail.com