Salon Tennisseura järjestää keväällä 2018 nelinpelisarjan!

18.1.2018

Sarja on tarkoitettu kaikille tenniksen harrastajille. Osallistua voivat niin naiset, miehet, sekaparit kuin junioritkin. Sarja alkaa 1.2.2018 ja päättyy 20.5.2018. Voit ilmoittautua kirjoittamalla oman ja peliparisi nimen hallin ilmoitustaululla olevaan listaan tai soittaa hallimestarille puh. 0500 946 736.

Säännöt: Peliaikaa on yksi tunti, alkulämmittelyyn käytetään 5min. Pelissä lasketaan voitetut ja hävityt pelit. Viimeinen peli pelataan viisi minuuttia ennen vuoron (tunnin) loppua. Peliajan puolivälissä vaihdetaan kenttäpuolia. Voittaja merkitsee tuloksen hallin ilmoitustaululla olevaan kaavioon. HUOM, ottelu voi päättyä myös tasan. Mikäli peliparisi ei pääse sovittuna aikana paikalle, voit etsiä hänelle tuuraajan.

 

Ottelu pelataan pelaajien omilla palloilla. Kevään kilpailumaksu on 5 € / pelaajapari, joka käytetään sarjan palkintoon. Maksu suoritetaan käteisellä hallin toimistoon hallimestarille (varmista paikallaolo puh. 0500 946 736). Peliaika ja hallivuoro sovitaan sekä maksetaan itse ja varaus hoidetaan netissä (www.salontenniskeskus.fi) tai soittamalla edellä olevaan numeroon.

 

Hauskoja pelejä kaikille!