Tennisvalmennusta kesällä 2019!

10.4.2019

Salon Tennisseura järjestää tennisvalmennusta kesällä 2019 niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin! Lapsille järjestetään päiväleirejä kesäkuussa ja kaikenikäisille viikottaista valmennusta kesäkuussa ja mahdollisuuksien mukaan myös elokuussa. Klikkaa nähdäksesi lisätietoja ja ilmoita mielenkiintosi allekirjoittaneelle niin katsotaan mitä saadaan järjestettyä!

Kesällä järjestämme lapsille ja nuorille tennisvalmennusta niin 4pv leirien (6-13v) kuin viikottaisten tuntivalmennustenkin muodossa (6-18v). Myös aikuisille pyritään järjestämään viikottaista valmennusta ma-to klo 17-18. Lisäksi voit kysellä yksityistunteja!

Kesäkuun kolmella ensimmäisella viikolla, vk 23, 24 ja 25  järjestetään jo perinteeksi muodostuneet lasten tennisleirit 6-13- vuotiaille. Osallistua voivat niin seuran valmennusryhmäläiset kuin uudetkin tulokkaat. Ryhmät jaetaan iän ja tason mukaan. Leiriaika on maanantaista torstaihin klo 9-14. Ohjelmassa on paljon tennistä ja muuta urheilua niin sisällä kuin ulkona. Pääosin olemme urheilupuiston ulkotenniskentillä (kaksi kovapintaista pleksikenttää koripallokentän vieressä). Joka päivä käymme syömässä lämpimän lounaan Maran Klubilla.

Ilmoittautuminen leireille on nyt auki ja paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittaudu allekirjoittaneelle ja ilmoita mikä viikko olisi paras ja toisiksi paras niin yritetään toteuttaa sen mukaan. Vähintään 8 tarvitaan yhdelle leirille jotta leiri toteutetaan. Hinta on 120€ ja se sisältää päivittäisen lounaan ja tarvittaessa lainamailan.

Lisäksi tai vaihtoehtona on mahdollisuus osallistua viikottaiseen valmennukseen kesä- ja mahdollisesti myös elokuussa. Mahdolliset päivät ja ajat ovat lapsille ja nuorille ma-to klo 14-15, 15-16 tai 16-17, sekä aikuisille ma-to klo 17-18. Ilmoita kuinka monta kertaa viikossa haluaisit ja mitkä kaikki päivät ja ajat sopivat. Ryhmät jaetaan iän ja tason mukaan. Yritämme ottaa toiveet huomioon. 1krt viikossa kuukauden ajan maksaa ryhmän koosta riippuen lapsille noin 50€ ja aikuisille noin 60€, kaksi kertaa viikossa kuukauden ajan lapsille noin 80€ ja aikuisille noin 90€ jne. Vaikka et olisi vielä varma, niin ilmoita alustava halukkuutesi ryhmään. Nähdään kentillä!

Iina Haapaniemi

Valmennuspäällikkö