Uutisia

[1-100] [101-145]
Salon Tennisseuran toiminnanjohtaja Iina Haapaniemi palkittiin perjantaina 8.11.2019 vuotuisessa Suomen Tennisgaalassa vuoden seuratoimijan tittelillä.
Ilmoittaudu mukaan, paikkoja rajoitetusti!
Salon Tennisseuran syyslomaleiri järjestetään 14.-16.10.2019! Leiri on tarkoitettu 1.-6. luokkalaisille (kysy poikkeuksista erikseen), niin seuran valmennusryhmissä pelaaville kuin uusillekin tulokkaille!
Pelit ovat tunnin aikapelejä ja ne pelataan lähes poikkeuksetta viikonloppuisin seuran omilla vuoroilla.
Ensimmäinen kokeilukerta ilman sitoumuksia syyskuun ensimmäisellä viikolla!
Salon Urheilupuistossa järjestetään jo neljättä kertaa Liikunnan Superlauantai, jolloin kuka tahansa pääsee kokeilemaan mitä tahansa tarjolla olevaa lajia ilmaiseksi!
Paikkoja on rajoitetusti!
Salon Tennisseura järjestää tennisvalmennusta kesällä 2019 niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin! Lapsille järjestetään päiväleirejä kesäkuussa ja kaikenikäisille viikottaista valmennusta kesäkuussa ja mahdollisuuksien mukaan myös elokuussa. Klikkaa nähdäksesi lisätietoja ja ilmoita mielenkiintosi allekirjoittaneelle niin katsotaan mitä saadaan järjestettyä!
Sisäkausi on pyörähtänyt vauhdilla käyntiin ja aikuisten uudessa alkeisryhmässä torstaisin klo 19-20 on vielä muutama paikka vapaana! Ilmoittaudu mahdollisimman pian sähköpostilla iina.haapaniemi@gmail.com. Ensimmäinen kerta on ilmainen eikä sido sinua vielä kausimaksuun.
Sarja on tarkoitettu kaikille tenniksen harrastajille. Osallistua voivat niin naiset, miehet, sekaparit kuin junioritkin. Sarja alkaa 1.2.2018 ja päättyy 20.5.2018. Voit ilmoittautua kirjoittamalla oman ja peliparisi nimen hallin ilmoitustaululla olevaan listaan tai soittaa hallimestarille puh. 0500 946 736.
Leirille voivat osallistua niin seuran valmennusryhmäläiset kuin uudetkin tulokkaat. Leirin kesto on kolme päivää tiistaista torstaihin (20.-22.2.) klo 10-14.
Ohjelmassa Suomen kärkipelaajien Harri Heliövaaran ja Patrik Niklas-Salmisen näytösottelu Salon Tenniskeskuksessa, sisäänpääsy seuran jäsenille ja valmennusryhmäläisille ilmainen! Ilmoittaudu ajoissa!
Tule tutustumaan tenniksen saloihin koko perheen voimin ilmaiseksi! Toimintaa urheilupuiston massakentillä klo 10-15! Linkki tapahtumaan http://www.salo.fi/tapahtumakalenteri/?id=41775
Ilmoittautuminen valmennusryhmiin on käynnissä, joten varmista paikkasi ajoissa ja ilmoittaudu mukaan! Paikkoja on rajoitetusti! Ilmoittautumiset osoitteeseen iina.haapaniemi(at)gmail.com tai www.salontennisseura.fi ja valmennusryhmiin ilmoittautuminen.
Pidämme hiihtolomatauon valmennuksista la-pe 18.-24.2. Perjantaina 17.2. siis treenit vielä normaalisti ja jatkamme sen jälkeen taas lauantaina 25.2. Tauon aikana vuorot ovat silti ryhmien omassa käytössä ja pelaamaan voi ja kannattaa lähteä vaikka valmennusta ei olekaan.
Iina Haapaniemi on nimitetty Salon Tennisseuran valmennuspäälliköksi. Iina on kiertänyt kouluissa tekemässä seurayhteistyötä menestyksellisesti. Osittain tämän ja kesän tennisleirityksen ja muiden rekrytointitapahmien takia seuran juniorimäärä onkin kasvanut liki kolmellakymmenellä ja uusia valmennysryhmiä on voitu muodostaa entisten lisäksi.
Tasaisia pelejä ja uusi mestari. Siinä lyhyesti tämän vuoden junnukisojen uutiset.
SaTS M45 taisteli tiukan tappion Vantaalla. - Kaukana ei ollut voittokaan, SaTSin Petteri Elo totesi matsin jälkeen.
Sääntömääräisessä syyskokouksessa käydään läpi toimintasuunnitelma vuodella 2017 budjetin ohella ja ylipäätään suunnitellaan seuran toimintaa. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita suunnittelemaan entistä parempaa ja hauskempaa salolaista tennisseuraa!
Seuran paitoja (5.10.2016)
Suuren kysynnän johdosta ollaan SaTS:lle tilaamassa lisää pelipaitoja ja myös halukkaille shortseja. Katalogi ja tilauslista on hallin seinällä. Laittakaa tiedot listaan 31.10.-16 mennessä. Hinnat entiset 25€ kpl.
Tennisvalmennus alkaa siis lauantaina 3.9. Ryhmien ajat alla. Reipasta tennissyksyä!
SaTS on mukana Liikkuva koulu -hankkeen ja salolaisseurojen järjestämässä liikunnan Superlauantaissa lauantaina 27.8. klo 10-15.
Aloitamme syyskuussa eli nyt on aika ilmoittautua tennisvalmennukseen. Tervetuloa!
Kaikki SaTSin junnut mukaan urheilulliseen sisäkauden päätösjuhlaan Hanhivaaraan kesäkuun ensimmäinen päivä!
Tervetuloa Salon tennisseuran tennisleirille kesä- ja elokuussa Salon urheilupuiston tenniskentille! Leirit on tarkoitettu niin vasta-alkajille kuin jo vähän pelanneillekin. Ryhmät muodostetaan iän ja tason mukaan
SaTSin kenttätalkoisiin otti osaa hieno määrä tenniksen ystäviä: 14 aktiivin kanssa homma hoitui hienosti huhtikuun viimeisenä torstaina.
Voiton vei selvästi Markus Oksanen 90 voitetulla pelillä. Toiseksi tullut Ville Rissanen voitti 71 peliä.
Salon Tennisseuran seniorijoukkue M45 tiukan kauden jälkeen sarjanousun edessä. Haastetta luvassa ensi kaudeksi: kovempaa treeniä vai tarkkaavaisuutta pelaajamarkkinoilla?
Katutennis vie tenniksen hallista ja hallivuoroista kirjaimellisesti kaduille. Näin tehtiin myös Salon Märynummella.
Kaikki satsilaiset ovat tervetulleita sääntömääräiseen kevätkokoukseen, joka pidetään liikuntakeskus Hanhivaarassa 22.3.2016
Joskus voi hävitä ja olla silti lähes tyytyväinen. Lauantaina pallo sai kyytiä, ja sehän on tärkeintä!
Pallot hukassa? (2.3.2016)
Ovatko pallot päässeet hukkumaan ja tunti alkaa juuri? Tennishallilta voi päiväsaikaan ostaa Salon Tennisseuran laadukkaita kisatason Tecnifibre-palloja. Turha lähteä tenniskeskusta pidemmälle palloja etsimään.
Salon Tennisseuralla on kaapissa piilossa paha, väsymätön vastustaja - pallotykki.
Salon parhaat urheilijat palkittiin 16.1. SaTS:n kokenut tukipilari Jussi Elo valittiin Salon parhaimmaksi tennispelaajaksi vuonna 2015. Seura onnittelee!
Syksyn pelit alkavat olla pelattu ja on lyhyen joulutauon aika. Harkat jatkuvat taas joulun jälkeen, jokainen valmentaja varmasti tiedottanut ryhmiään. SaTS porukka kokoontui lauantaina hallille omiin joulupelehinsä. Pari tuntia kovaa neluritennistä, minkä jälkeen saunaan jälkipeleihin.
SaTS:in syyskausi lyötiin pakettiin junnujen omilla hallikisoilla. Hyviä suorituksia ja paljon otteluja. Peli-iltapäivän päätteeksi joukosta nousi yksi pelaaja ylitse muiden.
SaTS:n TENNISPAITA JA SHORTSIT Seuralle ollaan tilaamassa tennispaitoja ja -shortseja Merkki on Tecnifibre. Paita ja shortsit ovat hyvää, teknistä laatua. Koot: 6-8v,8-10v, 10-12v, xs - xxl Hinta on: paita 25€ (norm. 35,-) ja shortsit 25€ (norm. 39,-) Vaatteet ovat nähtävänä tennishallilla ja arkisin päiväsaikaan pääsee kokeilemaan Mikan paikalla ollessa. Sitovat tilaukset ilmoitustaululla olevaan listaan, Mikalle tai Ilkalle 05.01.2016 mennessä. ilkka.lehtonen@seutuposti.fi / mika.tennis@luukku.com
Omien treeniryhmien kinkkukisat pelataan ensi viikon sunnuntaina. Pelaajat paikalle klo 10.30. Myös vanhemmat tervetulleita seuraamaan pelejä!
Odotettu hallisarja polkaistaan taas käyntiin 12 pelaajan voimin. Kaikki pelaavat kaikkia vastaan! Lisätietoja liitteestä.
Käsittelemme sääntömääräiset syyskokousasiat. Tervetuloa!
Riitta Suominen ehti työskennellä ansiokkaat 16 vuotta Salon tenniskeskuksessa. Riitan työtä jatkaa Mika Malmi. Salon tennisseura kiittää Riittaa kuluneista vuosista ja toivottaa leppoisia eläkepäiviä!
Mikalla on tenniksessä huippuvalmentajan tutkinto, joten tennisapua tarjolla myös päiväaikaan. Mikäli kaipaat tennisvalmennusta, soita 0400 596271.
Liitteenä ryhmät valmentajineen sekä treenipäivät.
Valmennusryhmiä suunnitellaan parhaillaan. Lisätietoa tällä viikolla torstaina. Aloitamme kuitenkin ti 8.9.
Kisojemme A-luokan voittaja Kazistov kertoi tennistaustoistaan voitokkaan semifinaaliottelun jälkeen.
Vaihtelevissa olosuhteissa pelattu Salo Open on tältä vuodelta paketisssa. Perjantain ja lauantain pelit pelattiin aurinkoisissa olosuhteissa kun taas sunnuntaina osa peleistä jouduttiin siirtämään hallille. Finaalit pelattiin kuitenkin jo ulkona massalla.
Jokavuotinen SaTS:n suosittu tenniskisa lähestyy. Luokkia jokaiselle (http://www.tennisassa.fi -> Salo Open). Kaikki mukaan!
Muistathan ilmoittautua ajoissa syksyn valmennusryhmiin (valmennus ->ilmoittautuminen). Uudet ja vanhat, tervetuloa Salon tennisseuran valmennukseen taas syyskuusta alkaen!
Kesävalmennus (30.5.2015)
Kesätennis Kesätennis alkaa tiistaina 2.6.2015 ja viimeinen valmennuskerta on tiistaina 4.8.2015. Tennistunnit ovat tiistaisin klo. 17.00-18.00 ja 18.00-19.00. Ryhmät määräytyvät ilmoittautuneiden mukaan, joten ilmottautuneille tulee tarkemmat ohjeet kesän tennisharjoituksista. Tennistunnit pidetään Salon urheilupuiston plexipave-kentällä. Kesätenniksessä on yhteensä 10 kertaa ja hintana on 50e. Ilmoittautumiset seuraaviin yhteystietoihin: Tyynelä Sara styynela@luukku.com 0505565136
Tennisporukkamme vietti sisäkauden päättäjäisiä viime torstaina. Ohjelmassa keilailua, pientä naposteltavaa ja lyhyitä tennispuheita. Kiitos osallistuneille ja liikunnallista tenniskesää!
Lohkossa A enite pisteitä keräsivät Ilja Savolainen (15p) ja Ville Rissanen (13p). Lohkon B jatkoon menijät ovat Marko Silfergren (15p) sekä Janne Hyvärinen (14p). Semifinaalit pelataan pe 20.3 klo 19 Silfergren - Rissanen la 21.3 klo 13 Savolainen - Hyvärinen. Finaali pelataan su 29.3 klo 10
Tervetuloa SaTS kevätkokoukseen. Käymme läpi sääntömääräiset asiat.
Harrastajasarjan tiukat pelit jatkuvat. Lohko A:n kärjessä ovat Juha Tuuna ja Ilja Savolainen. Lohko B:n kärkikaksikko on Olli Mäntylä ja Janne Hyvärinen. Onneksi pelit menneet sopivasti ristiin, joten monella muullakin on mahdollisuus edetä semifinaaliin! Tulokset liitteenä.
Harrastajasarjan pelit on polkaistu käyntiin. Kymmentäkunta ottelua on jo ehditty pelata. Juha Tuuna ja Olli Mäntylä ovat kumpikin voittaneet kaksi ottelua. Tarkemmat tulokset alla.
Salon Urheilun Ystävät ovat valinneet Salon parhaat urheilijat vuodelle 2014. Tenniksen osalta viime vuoden paras oli Harto Saarinen. Onnittelut vielä kerran!
Jouluun mennessä harrastajasarjaan saatiin yhteensä 14 pelaajaa. Sarja pelataan kahdessa lohkossa. Lohkojako näkyvillä nyt. Lohkoista kaksi parasta etenee jatkopeleihin. Hyviä pelejä kaikille!
SaTS:in syyskausi lyötiin pakettiin junnujen hallikisoilla. Paljon hyviä suorituksia ja tasaisia otteluja. Pitkän tennisillan päätteeksi joukosta nousi yksi pelaaja ylitse muiden.
Osku, Samu, Atte ja Eerik huoltajineen kävivät testaamassa taitojaan Hangon junnuja vastaan. Isännät olivat tylyn kovia, mutta kaikesta huolimatta reissu oli poikien mielestä opettavainen ja kiva.
Tennis on laji, joka kestää koko elämän. Tästä todisteena kaksi pelaajaa Salon tennishallilla: Hilda Jaakkola, 4-v, ja Antti Kiiveri, 78-v. 
Lauantaina 1.3. pelattiin teini-ikäisten junnujen harkkakisat. Kiitos kaikille osallistujille!
Lauantaina 1.3. klo 18 pidetään harjoituskisat teini-ikäisille junioreille. Ohessa pieni infolappunen, josta löytyy enemmän tietoa. Ilmoittautumiset osoitteeseen tajuus@utu.fi.
Kiitos kaikille joulukisoihin osallistuneille pelaajille! Mukana oli myös kiitettävä määrä pelaajien vanhempia ja muita tukijoukkoja!
Salon Tennisseura järjestää lauantaina 14.12. klo 18-22 harjoituskisat vuonna 1999 ja sen jälkeen syntyneille junioreille. Alta löytyy asiaan liittyvä infolappunen.
Sisäkauden harjoitusajat ja valmennusryhmäjaot ovat nyt nähtävillä!
Perinteiset Piilaakson kansalliset tenniskisat saatiin tänäkin vuonna vietyä kunnilla läpi ajoittaisista sadekuuroista huolimatta. Kisatunnelma urheilupuiston massa- ja pleksikentillä koko viikonlopun ajan oli loistava!
Katso haastelista alla olevasta linkistä. Listaa päivitetään jatkuvasti uusien ilmoittautumisten ja ottelutulosten tullessa.
Kesän valmennusryhmät on nyt alustavasti muodostettu. Ryhmäkokoonpanoja päivitetään vielä lähipäivinä sitä mukaa, kun ilmoittautumisia tulee lisää.
Salon tennisseura järjestää kesän aikana haastetenniksen, jossa pelaajat sijoitetaan haastelistalle ja haastavat itseään ylempänä olevia pelaajia. Haastamalla ja voittamalla on mahdollisuus kavuta listan kärkeen! Haastetennis on oiva tapa löytää omantasoista peliseuraa ja pelata kilpaa. Parhaille on luvassa myös palkintoja!
Kesäsunnuntaisin järjestetään yli 10-vuotiaille junioreille (tai vastaavan taitotason omaaville) harjoituksia kahdessa eri vuorossa. Kaikki junnut mukaan pelaamaan ja treenaamaan!
SaTS järjestää kesällä minitennistunteja 12-vuotiaille ja sitä nuoremmille junioreille. Nuorimpien kanssa tennistä opetellaan leikinomaisesti. Tervetuloa mukaan!
Juniorien harjoituskisojen A-luokka pelattiin lauantaina 20.4. ja taso nousi odotettuakin korkeammaksi! Kiitos kaikille osallistuneilla junioreille!
Harjoituskisojen B-luokassa nähtiin paljon taitavia suorituksia ja jännittäviä matseja! Kiitos kaikille osallistujille!
SaTS järjestää junioreille harjoituskisat Salon tenniskeskuksessa. B-luokka pelataan la 6.4. klo 18-22 ja A-luokka la 20.4. klo 18-22. Ilmoittautumiset osoitteeseen tajuus@utu.fi. Viestissä tulee olla oma nimi sekä luokka, johon juniori osallistuu (A, B tai molemmat). Kaikki junnut mukaan!
Valmennusryhmien kuvaukset ovat jatkuneet. Alla kuva sunnuntain junnuryhmästä.
Lauantain valmennusryhmät kuvattu. Materiaalisalkussa kuvista isommat versiot. Kuvaajan tapaturman johdosta kuvaukset jatkuvat tammikuussa. Hyvää joulua kaikille!
SaTS syyskokous (5.12.2012)
Salon Tennisseuran syyskokous pidetään maanantaina 10.12.2012 klo 18. Paikkana Astrum-keskus, Hanhivaaran liikuntakeskus Salorankatu 5, 24240 Salo. Kahvitarjoilu. Tervetuloa.
Tennisseuran valmennusryhmien valokuvaus alkaa. Ensimmäiset ryhmät kuvataan lauantaina 8.12. oman treenivuoron alussa. Kuvaus jatkuu sunnuntaina 9.12 sekä ti 11.12. Olkaapa siis paikalla!
Nyt myös aikuisryhmiä!
SATS:n hallikauden päättäjäisiä pidettiin ma 28.5, jolloin Vilppaan yleisurheilijat pitivät meille juoksukoulua. Lisäksi kokeilimme vauhditonta pituutta ja cooperin testkin juostiin. Hyvä oli meininki! Kiitos osallistujille.
Juniorien kesätreeniryhmät on nyt alustavasti muodostettu. Ilmoittautuminen jatkuu vielä, sillä kumpikaan ryhmä ei ole täynnä.