Hallisarja 2019/2020

Salon Tennisseura järjestää jälleen yleisen tenniksen kaksinpelin hallisarjan syys/kevätkaudeksi 2019-2020. Pelit pelataan lähes poikkeuksetta viikonloppuisin (alla olevien peliaikojen puitteissa) seuran vuoroilla. Sarja alkaa 1.9.2019 ja päättyy 31.5.2020. Sarja on kaikille avoin, myös muille kuin seuran jäsenille ja mukaan voi lähteä vaikka vain yhden kierroksen ajaksi. Yksi kierros kestää noin 2kk. Sarjan lopullinen hinta määräytyy pelaajan otteluiden lukumäärän mukaan ja se laskutetaan 2. ja 4. kierroksen jälkeen. Yksi ottelu maksaa 11€/pelaaja (sisältää kenttävuokran) ja yhden kierroksen (2kk) aikana pelataan noin 4 ottelua.

Osallistujat jaetaan 3-6 pelaajan lohkoihin pelaajien tason ja ilmoittautuneiden lukumäärän mukaan. Lohkossa kaikki pelaavat kaikkia vastaan ja kierroksen (2kk) päätyttyä tulosten perusteella lohkoissa voi nousta ylempään tai tippua alempaan lohkoon.

Otteluaikataulu suunnitellaan etukäteen ja (maltillisia) aikataulurajoitteita otetaan vastaan ilmoittautumispäivään saakka. Seuraavalle kierrokselle ei erikseen tarvitse ilmoittautua, mutta sen sijaan sarjasta luopumisesta on ilmoitettava Iina Haapaniemelle kahta viikkoa ennen seuraavan kierroksen alkamista. Mikäli et pääse paikalle sovittuna otteluajankohtana, on sinun viipymättä yritettävä vaihtaa aikaa jonkun muun sarjassa mukana olevan peliparin kanssa. Mikäli tämä ei onnistu ja peli pelataan muuna ajankohtana, niin pelaajat vastaavat itse kenttävuokran maksusta hallille, mutta seurankin on silti laskutettava tuo alun perin aikataulutettu ottelu.

Pelaajan on rekisteröidyttävä tennisässään ennen osallistumistaan hallisarjaan, mikäli hänellä ei ole vielä tunnuksia sinne, mutta kilpailulisenssiä tai seuran jäsenyyttä ei tarvita.

Peliajat:

La klo 9-10, klo 10-11 ja klo 18-19

Su klo 12-13, klo 13-14 ja klo 17-18

Kierrosten suurpiirteiset ajankohdat:

1. kierros: syys-lokakuu

2. kierros: marras-joulukuu

3. kierros: tammi-helmikuu

4. kierros: maalis-huhtikuu

Säännöt:

Peliaikaa on yksi tunti. Lämmittely/pallotteluaikaa on 5 minuuttia. Erät aloitetaan 2-2 tilanteesta. Jokaisesta voitetusta erästä saa 2 pistettä ja kesken jääneestä erästä johdolla oleva saa yhden pisteen. Peliajan loputtua kesken oleva piste pelataan loppuun, mutta keskeneräistä peliä ei lasketa. Mikäli käynnissä oleva erä on peliajan loputtua tasatilanteessa esim. 4-4, saa se pelaaja yhden pisteen, joka on ensin päässyt 4:ään peliin ja näin tämä pelaaja voitta erän 5-4 (ässään kirjataan silti kokonaiset erät eli tässä tapauksessa 6-4). Voittaja ilmoittaa tuloksen tennisässään seuran antaman salasanan kautta. Ottelussa käytetään omia palloja.

Mikäli et pääse paikalle sovittuna otteluajankohtana, on sinun viipymättä ilmoitettava ensin pelikaverillesi ja yritettävä vaihtaa aikaa jonkun muun sarjassa mukana olevan peliparin kanssa. Mikäli tämä ei onnistu ja peli pelataan muuna ajankohtana, niin pelaajat vastaavat itse kenttävuokran maksusta hallille, mutta seurankin on silti laskutettava tuo alun perin aikataulutettu ottelu.