Sarjatennisjoukkueet

Sarjatennis on Suomen tennisliiton järjestämä kilpailumuoto, jossa kaikk ilmoittautuneet joukkueet jaetaan lohkoihin, ja kaikki lohkojen joukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Yksittäinen divisioonaottelu koostuu sarjasta riippuen 2-3 kaksinpeliottelusta ja yhdestä nelinpelistä. Divisioonaottelun voittaja saa 2 pistettä ja häviäjä 0 pistettä. Tasatilanteessa molemmat joukkueet saavat 1 pisteen. Kauden lopussa eniten pisteitä kerännyt pääsee nousukarsintaan, jonka voittamalla on mahdollisuus edetä ylempään divisioonaan. Miesten puolella pelataan neljässä eri divisioonassa (1. - 4.) sekä SM-liigassa. Naisten puolella divisioonia on SM-liigan lisäksi 2.

Salon Tennisseuran paras saavutus yleisissä luokissa on ykkösjoukkueen pelaaminen 1. divisioonassa sisäkaudella 2010-2011. 1. divisioona on vain yhtä pykälää SM-liigaa alempana oleva divisioona.

Sisäkaudella 2017-2018 Salon Tennisseuraa edustaa yksi joukkue Tennisliiton yleisten luokkien sarjatenniksessä IV-divisioonassa. Lisäksi Salon Tennisseuralla on seniori-divisioonissa joukkueet 50-, 60-, 65-, 70- ja 75- vuotiaissa. Kaikki seniorijoukkueet pelaavat 1. divisioonassa.

Tervetuloa katsomaan tennistä Urheilupuistoon tai Salon tennishalliin! Matseista pyritään ilmoittamaan seuran sivuilla tapahtumakalenterissa. Tulokset päivittyvät Tennisliiton Ässä-palveluun. Kotimatsit pelataan lauantai-iltaisin kello 18 alkaen.

IV-divisioonan joukkueessa pelaavat: Jussi Elo, Ville Rissanen, Petri Papunen, Markus Oksanen, Mikko Nurminen, Marko Silfergren ja Juha Leino.

Miesten 50-joukkueessa pelaavat: Jussi Saarinen, Petteri Elo ja Mikko Kiviluoto.

Miesten 60-joukkueessa pelaavat: Harri Laine ja Jukka Allos.

Miesten 70-joukkueessa pelaavat: Risto Järvinen, Matti Kirkkopelto, Tapani Männistö ja Raimo Paajanen. Huoltajana toimii Leila Männistö.