Seura

Salon Tennisseura on perustettu vuonna 1978. Jäseniä meillä on tällä hetkellä 214.

Seuran jäsenmäärä on ollut kovassa kasvussa ja vuonna 2017 meidän seuramme olikin kaikista Suomen Tennisliiton jäsenseuroista prosentuaalisesti eniten kasvanut seura jäsenmäärältään. Tämä on suurelta osin seurausta päätoimisen valmennuspäällikön/hallimestarin palkkauksesta, joka on mahdollistanut seuran toiminnan kehittämisen ja valmennustoiminnan laajentamisen. Valmennuspäällikkönä toimii Iina Haapaniemi, joka valmentaa tällä hetkellä 11 tuntia viikossa.

Sisäkaudella tenniskeskuksella järjestetään ohjattuja valmennustunteja junioreille ja aikuisille kaikkina viikonpäivinä, paitsi lauantaisin. Ikäjakauma valmennukseen osallistujissa on tällä hetkellä 4-66v. Kaiken kaikkiaan erilaisia ryhmiä on nyt jo 27 kahden vuoden takaiseen 13 ryhmään verrattuna!

Valmennuksen lisäksi sisäkaudella järjestetään mm. harjoituskilpailuja junioreille, tennisklinikoita pidempään pelanneille, sekä uusina lapsille tennissynttäreitä, syys/talvilomaleirejä sekä yötennisleirejä. Kesäisin puolestaan järjestetään lapsille tennisleirejä ja perinteiset Salo Open kansalliset kilpailut.

Seuraan voi ottaa yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla iina.haapaniemi(at)gmail.com.

PDF-tiedostosaannot.pdf (57 kB)
Seuran säännöt löytyvät tästä.