Hinnasto ja säännöt

Säännöt:

1. Maksut

Maksut ovat kausimaksuja. Maksut laskutetaan yhdessä erässä (eli kerran kaudessa, syksy/kevät). Syksyn ilmoittautuminen kattaa myös kevätkauden. Uudessa ryhmässä voi kokeilla yhden kerran ilmaiseksi ilman sitoumuksia ryhmään ja kauteen. Tämän jälkeen on sitoutunut kulloinkin meneillään olevaan loppukauteen ja sen valmennusmaksuihin. Kevätkaudesta luopumisesta on ilmoitettava viimeistään 1.12. sähköpostilla iina.haapaniemi@gmail.com.

Pelaaja sitoutuu maksamaan kausimaksun riippumatta siitä, kuinka monta kertaa hän on käynyt harjoituksissa. Saman säännöt koskevat myös esim. aikuisten ilman valmennusta olevia seuran treenitunteja. Maksuista suuri osa kuluu Salon Tenniskeskus Oy:n kenttävuokriin sekä pallokuluihin.

Pitkäaikaisesta (yli kuukauden) sairaudesta tai loukkaantumisesta on heti tehtävä ilmoitus ja lähetettävä lääkärintodistus sähköpostitse iina.haapaniemi@gmail.com. Omavastuu on näissä tapauksissa neljä viikkoa ja aika lasketaan saapuneesta ilmoituksesta. Mikäli pelaaja haluaa pitää paikkansa ryhmässä on hänen maksettava kausimaksu ja pyrittävä löytämään itselleen sijainen.

Osallistuakseen valmennukseen juniorin tai aikuisen on oltava tennisseuran jäsen. Vuoden alussa lähetämme aina uudet jäsenlaskut kaikille valmennuksessa mukana oleville, hinta on 10€ lapsilta (alle 18v) ja 25€ aikuisilta.

2. Sisäkauden 2019–2020 valmennustuntihinnat

Syyskausi (4 kk, syyskuu – joulukuu)

Minitennis 4-9vuotiaat

190 € / 1h (eli yksi valmennustunti viikossa, hinta koko syyskaudelta)

Juniorit (puolivuotiskauden aikana 10v täyttävät ja vanhemmat)

260 € / 1h

360 € / 1½h vuoro

Aikuiset

280 € / 1h

390 € / 1½h vuoro

Kevätkausi (5 kk, tammikuu – toukokuu)

Minitennis 4-9vuotiaat

230 € / 1 h

Juniorit (puolivuotiskauden aikana 10v täyttävät ja vanhemmat)

320 € / 1 h

450 € / 1½ h vuoro

Aikuiset

340 € / 1 h

480 € / 1½ h vuoro

Lisätietoja ryhmätyypeistä: minitennisjuniorien harrastetennisjuniorien kilpatennisaikuistennis. Kaikki harjoitusvuorot pidetään Salon Tenniskeskuksessa.

Juniorin vanhemman kannattaa tutustua myös vanhemmille suunnattuun infopakettiin.

Mikäli pelaajalla on useampi kuin yksi vuoro viikossa, maksetaan arokkain vuoro täysihintaisena, mutta jokaisesta lisävuorosta saa 20%:n alennuksen.

Lisätietoa laskutuksista antaa Iina Haapaniemi (iina.haapaniemi(at)gmail.com, puh. 0415447474).

Vanhemmat voivat säästää lastensa valmennusmaksuissa ryhtymällä apuvalmentajiksi käymällä valmennuskursseja ja avustamalla ryhmien valmennuksessa. Jos sitoutuu avustamaan seuran ryhmien vetämisessä, seura maksaa valmennuskurssit.

3. Jäsenyys

Osallistuakseen valmennustoimintaan pelaajan on oltava SaTSin jäsen. Jäsenille järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja lasten leirejä sekä tarjotaan mahdollisuus osallistua seuran kilpajoukkueisiin.