Hinnasto ja säännöt

Säännöt:

1. Maksut

Maksut ovat kausimaksuja. Maksut laskutetaan yhdessä erässä (eli kerran kaudessa, syksy/kevät). Syksyn ilmoittautuminen kattaa myös kevätkauden. Uudessa ryhmässä voi kokeilla yhden kerran ilmaiseksi ilman sitoumuksia ryhmään ja kauteen. Tämän jälkeen on sitoutunut kulloinkin meneillään olevaan loppukauteen ja sen valmennusmaksuihin. Kevätkaudesta luopumisesta on ilmoitettava viimeistään 17.12. sähköpostilla iina.haapaniemi@gmail.com.

Pelaaja sitoutuu maksamaan kausimaksun riippumatta siitä, kuinka monta kertaa hän on käynyt harjoituksissa. Saman säännöt koskevat myös esim. aikuisten ilman valmennusta olevia treenitunteja. Maksuista suuri osa kuluu Salon Tenniskeskus Oy:n kenttävuokriin sekä pallokuluihin.

Pitkäaikaisesta (yli kuukauden) sauraudesta tai loukkaantumisesta on heti tehtävä ilmoitus ja lähetettävä lääkärintodistus sähköpostitse iina.haapaniemi@gmail.com. Omavastuu on näissä tapauksissa neljä viikkoa ja aika lasketaan saapuneesta ilmoituksesta. Mikäli pelaaja haluaa pitää paikkansa ryhmässä on hänen maksettava kausimaksu ja pyrittävä löytämään itselleen sijainen.

Osallistuakseen valmennukseen juniorin tai aikuisen on oltava tennisseuran jäsen. Vuoden alussa lähetämme aina uudet jäsenlaskut kaikille valmennuksessa mukana oleville, hinta on 10€ lapsilta (alle 18v) ja 25€ aikuisilta.

2. Sisäkauden 2018–2019 valmennustuntihinnat

Syyskausi (4 kk, syyskuu – joulukuu)

Minitennis 4-9vuotiaat

180 € / 1h (eli yksi valmennustunti viikossa, hinta koko syyskaudelta)

Juniorit (puolivuotiskauden aikana 10v täyttävät ja vanhemmat)

250 € / 1h

330 € / 1½h vuoro

Aikuiset

260 € / 1h

370 € / 1½h vuoro

Kevätkausi (5 kk, tammikuu – toukokuu)

Minitennis 4-9vuotiaat

210 € / 1 h

Juniorit (puolivuotiskauden aikana 10v täyttävät ja vanhemmat)

310 € / 1 h

410 € / 1½ h vuoro

Aikuiset

320 € / 1 h

440 € / 1½ h vuoro

Lisätietoja ryhmätyypeistä: minitennisjuniorien harrastetennisjuniorien kilpatennisaikuistennis. Kaikki harjoitusvuorot pidetään Salon Tenniskeskuksessa.

Juniorin vanhemman kannattaa tutustua myös vanhemmille suunnattuun infopakettiin.

Mikäli pelaajalla on useampi kuin yksi vuoro viikossa, maksetaan viikon ensimmäinen vuoro täysihintaisena, mutta jokaisesta lisävuorosta saa 20%:n alennuksen.

Esimerkki 1: Pelaajalla on kolme 1h vuoroa viikossa, ja yhden vuoron hinta koko syyskaudelta on 230 euroa. Maksettavaa kertyy 230+ 230*0,8 + 230*0,8 = 180 + 184 + 184 = 598 euroa.

Esimerkki 2: Pelaajalla on yksi 1,5h vuoro tiistaina ja yksi 1h vuoro sunnuntaina. Hinta syyskauden 1h vuorosta on 230€ ja 1,5h vuorosta 310€. Viikon ensimmäinen tunti on tiistain 1,5h vuoro, joka on normaalihintainen. Sunnuntain 1h vuorosta sitä vastoin saa 20% alennuksen. Maksettavaa kertyy siis 310 + 230*0,8 = 310 + 144 = 498 euroa.

Lisätietoa laskutuksista antaa Iina Haapaniemi (iina.haapaniemi@gmail.com, puh. 0415447474).

Vanhemmat voivat säästää lastensa valmennusmaksuissa ryhtymällä apuvalmentajiksi käymällävalmennuskursseja ja avustamalla ryhmien valmennuksessa. Jos sitoutuu avustamaan seuran ryhmien vetämisessä, seura maksaa valmennuskurssit.

3. Jäsenyys

Osallistuakseen valmennustoimintaan pelaajan on oltava SaTSin jäsen. Jäsenille järjestetään myös erilaisia tapahtumia ja lasten leirejä sekä tarjotaan mahdollisuus osallistua seuran kilpajoukkueisiin.