Syyslomatennisleirille 2019 ilmoittautuminen

Koulujen syysloman aikana normaalit viikkovalmennukset ovat tauolla 14.-20.10.2019, mutta voit tulla mukaan leirille!

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi Salon Tennisseuran syyslomaleirille tulevana syksynä 14.-16.10.2019! Leiri on tarkoitettu 1.-6. luokkalaisille (kysy poikkeuksista erikseen), niin seuran valmennusryhmissä pelaaville kuin uusillekin tulokkaille! Pelaamme tennistä ja kokeilemme muitakin oheislajeja. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu ajoissa! Ilmoittautuminen on sitova! Katso peruutusehdot alla.

Leiriaika on maanantaista keskiviikkoon klo 10-14 ja pääpaikkana toimii Salon Tenniskeskus. Leirin hinta on 95€ ja se sisältää päivittäisen lämpimän lounaan Maran Klubilla. Mailan saat tarvittaessa lainaan seuralta leirin ajaksi. Nähdään kentillä!

Leirin peruutusehdot

Laskun lähettämisen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 10 € käsittelykulut. Alle 7 päivää ennen leirin alkua tehdyistä peruutuksista perimme koko leirin maksun, ellei ole esittää lääkärintodistusta, jolloin hyvitämme koko leirimaksun.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.