Valmennusryhmiin ilmoittautuminen

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi Salon Tennisseuran valmennusryhmiin sisäkaudelle 2019-2020. Mitä tarkemmin kuvaat pelitasosi ja kerrot aiemmasta pelikokemuksestasi, sitä paremmin pystymme tarjoamaan sinulle sopivan ryhmän.

Huom! Osallistuakseen SaTSin valmennusryhmiin, pelaajan tulee olla Salon Tennisseuran jäsen. Valmennusryhmiin ilmoittautuneille lähetetään automaattisesti jäsenlasku vuoden alussa. Jäseneksi voi liittyä myös Jäsenet-osiosta löytyvällä lomakkeella.

Aloittaaksesi valmennusryhmässä, et tarvitse omaa mailaa. Mikäli jatkat harrastusta, niin toivomme sinun hankkivan oman mailan ensimmäisen valmennuskuukauden aikana.

*

Minitennisryhmissä tennistä harjoitellaan leikinomaisesti lasten ehdoilla. Pallot ovat hitaita ja pehmeitä (punaiset/vaahtomuovi), ja kenttä pieni. Miditenniksessä kenttäkoko kasvaa ja pallot (oranssit) vähän kovenevat. Vanhempien pelaajien ryhmissä pelataan koko kentällä, ja pelipalloina ovat joko puolikovat (vihreätäplät) tai kovat pallot. Ikäsuositukset ovat kuitenkin viitteellisiä. Valmentajat arvioivat kunkin ryhmän tasoon sopivat pallot ja kenttäkoon ja sitä on myös perusteltua välillä vaihdella pienemmästä isompaan ja päinvastoin.

*

Seuraavassa kohdassa voit esittää harjoitusaikaan liittyviä toiveita. Huomaa kuitenkin, että kaikkia toiveita emme pysty välttämättä toteuttamaan! Arkipäivien harjoitukset pidetään yleensä aikavälillä 14-21 ja viikonlopun harjoitukset aamuisin ja iltapäivisin. Harjoitusajat painottuvat kuitenkin arkipäiviin.

Junioriryhmien pelaajille suositellaan vähintään kahta harjoituskertaa viikossa, jotta kehittyminen olisi jatkuvaa ja juniorin motivaatio pysyisi hyvänä, mutta kaikille junioreille tätä emme pysty tarjoamaan. Uuden pelaajan kanssa aloitamme yleensä yhdellä tunnilla viikossa. Mikäli motivaatiota riittää, voimme pohtia toista treenikertaa viikkoon.

Säännöt löytyvät tästä

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.