Valmennusryhmiin ilmoittautuminen

Täytä alla oleva lomake ilmoittautuaksesi Salon tennisseuran valmennusryhmiin sisäkaudelle 2015-2016. Mitä tarkemmin kuvaat pelitasosi ja kerrot aiemmasta pelikokemuksestasi, sitä paremmin pystymme tarjoamaan sinulle sopivan ryhmän.

Huom! Osallistuakseen SaTSin valmennusryhmiin, pelaajan tulee olla Salon Tennisseuran jäsen. Jäseneksi voi liittyä Jäsenet-osiosta löytyvällä lomakkeella.

*

Minitennisryhmissä tennistä harjoitellaan leikinomaisesti lasten ehdoilla. Pallot ovat hitaita ja pehmeitä, ja kenttä pieni. Vanhempien pelaajien ryhmissä pelataan koko kentällä, ja pelipalloina ovat joko puolikovat tai kovat pallot. Ikäsuositukset ovat viitteellisiä, sillä toisinaan on perusteltua siirtää esimerkiksi taitava 9-vuotias juniori harjoittelemaan 10-vuotiaiden ja sitä vanhempien ryhmiin.

*

Seuraavassa kohdassa voit esittää harjoitusaikaan liittyviä toiveita. Huomaa kuitenkin, että kaikkia toiveita emme pysty välttämättä toteuttamaan! Arkipäivien harjoitukset pidetään yleensä aikavälillä 15-21 ja viikonlopun harjoitukset aamuisin ja iltapäivisin.

Junioriryhmien pelaajille suositellaan vähintään kahta harjoituskertaa viikossa, jotta kehittyminen olisi jatkuvaa ja juniorin motivaatio pysyisi hyvänä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.