Valmentajat

Marko Silfergren

Juniorivalmennus

Kymmenien vuosien viikottaisen pelailun jälkeen tenniskärpänen puraisi Markoa kunnolla, jonka jälkeen innostus lajia kohtaan nousi entisestään ja vanhat pelikaverit
eivät millään meinanneet enää pysyä hänen vauhdissaan mukana. Innostununeena Marko alkoi perehtyä myös valmentamisen saloihin.

Marko on ammatiltaan opettaja, mikä näkyy hänen valmennuksessaan kykynä toimia lasten kanssa ja innostaa heitä kehittymään ja oppimaan.

msilfergren(at)gmail.com

Iina Haapaniemi, valmennuspäällikkö

Minitennis, juniori- ja aikuisvalmennus

Iina on koulutukseltaan lastentarhanopettaja ja miltei valmis luokanopettaja. Tennisura on kuitenkin nyt vienyt mennessään ja Iina toimii tällä hetkellä seuran valmennuspäällikkönä ja tennishallin hallimestarina. Hän palasi kesällä 2016 seuran riveihin miltei 8 vuoden tauon jälkeen oltuaan opiskelemassa ja töissä Raumalla ja Turussa.

iina.haapaniemi(at)gmail.com